Den store BullerBox guide
*Indeholder reklamelinks*

Der findes selvfølgelig også et abonnement til din hund: Nemlig Bullerbox. Kender du det populære koncept BarkBox fra USA? BullerBox er den danske version. Med BullerBox får du et medlemskab til din hund: En surprisebox hver måned med lækre overraskelser. Og hvorfor ikke? Du køber ofte noget til dig selv om det så er nyt tøj, makeup, lækker mad og eller bruger penge på en tur i biografen. Hvorfor skal din hund ikke også forkæles? BullerBox er for alle hunde: Store som små, racehunde og blandingshunde.

Bullerbox: Dette får du i boksen

BullerBox er en hyggelig brun kasse, som indeholder forskellige ting der hjælper med at stimulere din hund. I hver boks vil du finde 5-6 varierende og spændende ting: Legetøj, snacks eller godbidder. BullerBox selv forklarer, at de altid sørger for, at boksens indhold er af høj kvalitet og gode mærker.

Legetøjet og de mange lækre godbidder vil være fra mærker som: KONG, Trixie, Rogz, Hunter og lignende. Det er nogle af topproducenterne indenfor hundeverdenen. På den måde er du også sikret ting som højt kødindhold, lavt fedtindhold og at godbidder og snacks er fri for de fleste tilsætningsstoffer samt har vigtige vitaminer i sig.

Hos BullerBox har mange medlemmer også efterspurgt krav som korn- og glutenfri godbidder. Og også dette kan du undgå hos BullerBox, da de går udenom disse tilsætningsstoffer.

Har din hund allergi så kan BullerBox også tage hensyn til det. Bare noter det i kommentarfeltet til din bestilling.

Bullerbox

Bestil en surprisebox til din hund🐶

Sådan fungerer konceptet og bestillingen. 

Du går ind på hjemmesiden og der trykker du egentligt bestil øverst i højre hjørne. Herefter kommer du igennem 3 nemme steps før du har købt. Og hæng i, for disse steps, er faktisk lavet for din skyld. Her skal du nemlig først vælge din hunds størrelse, hvilken startpakke du vil have og så skal du udfylde leveringsoplysninger.

Det foregår i korte træk ved disse steps:

  1. Vælg din hunds størrelse
  2. Hvilken startpakke vil du have?
  3. Udfyld leveringsoplysninger og glæd dig til at modtage den første boks

BullerBox anmeldelse

PRØV BULLERBOX

Pris BullerBox… og startpakken

Alt efter hvornår du bestiller, så kan du indimellem få en ekstra boks med i opstartsgave. Det kan du eventuelt holde øje med på hjemmesiden. Og så skal du vælge en startpakke:

  • Startpakke på 6 måneder = 199 kr./mdr.
  • Startpakke på 3 måneder = 249 kr./mdr.
  • Startpakke på 1 måned = 299 kr./mdr.

Når startpakken er slut, altså startsforløbet, kan du vælge at fortsætte med at modtage boksen hver måned til en pris på 299 kr./mdr. Husk, at du kan opsige når som helst, når din startperiode er forbi. Du sparer mest, hvis du vælger at signe op til 6 måneder.

Husk at du har tilfredshedsgaranti på alt indhold og en fortrydelsesret på 14 dage. INGEN binding. 

Bullerbox snacks

Bullerbox “Min side”

Når du har valgt at blive medlem, så får du adgang til noget, som hedder “min side”. Herinde kan du ifølge virksomheden selv tilpasse dit medlemskab. Dvs. at du kan sætte det på pause eller helt opsige det igen. Du kan også se leveringsstatus, ændre adresse, hundestørrelse og meget andet. Du finder ”Min side” ved at scrolle helt ned i bunden af BullerBox-hjemmesiden og så klikker du på ”Min side”. Husk, at første gang du logger på ”Min side” skal du lave dit eget kodeord. Den email du skal bruge er den samme email som du har tilmeldt dig med hos BullerBox.

Kontaktoplysninger

Det er nemt at få kontakt til teamet hos BullerBox, og faktisk står alle de informationer, som du skal bruge, på forsiden. Som abonnent er det utrolig vigtigt, at du hurtigt kan få fat i holdet bag virksomheden. Et abonnement foregår ved at blive ved med at fungere indtil du har sagt det op. Og har du pludselig lyst til at sige det op, eller opstår der nogle spørgsmål, du ikke kan finde svar på, er det det essentielt at kunne komme i kontakt med virksomheden. De bedste abonnementsvirksomheder i dag fungerer uden binding og er nemme at komme i kontakt med. De har forstået, at giver du en god oplevelse, er der ingen grund til at binde sine medlemmer.

Sådan kontakter du virksomheden

  • Telefon: 42702070
  • Telefontid: 10:00 – 12:30 på alle hverdage
  • Mail: Happy@bullerbox.dk

BullerBox Trustpilot

Hos Surprisebox.dk vil vi gerne kunne stå 100% inde for de abonnementstjenester, som vi anbefaler. Derfor har vi selvfølgelig tjekket Bullerbox for dig på Trustpilot. Vi har senest tjekket Bullerbox den 25. juli 2021, og her får de altså topkarakter.

BullerBox scorer hele 4,8 ud af 5 mulige med 1430 stemmer. Du kan altså trygt handle hos dem og mange anmeldelser på Trustpilot handler faktisk om, hvor glade medlemmernes hunde er for boksen: “Tyson elsker, når posten har været forbi med pakken”.🐶 📦

BullerBox

Opsig Bullerbox

Det er heldigvis nemt at opsige dit medlemskab igen. Du skal blot bruge “Min side”, som vi netop forklarede om ovenfor. Her logger du ind, og så kan du altså pause, opsige eller administrere dit medlemskab helt efter lyst og behov. Opsiger du derinde, så får du en mail tilsendt bagefter med en bekræftelse. Husk, at du kan se meget mere om dette på selve BullerBox egen hjemmeside. Husk, at du senest skal opsige den 15. i måneden.

*Indeholder reklamelinks*
Forrige indlægGoodiebox julekalender & adventskalender
Næste indlægZentabox: Personlig vitaminbox
Hej. Mit navn er Mette og jeg er den ene af de to ivrige redaktører på Surprisebox.dk. Jeg kommer til at skrive om og anmelde alt lige fra bokse til hunde og til abonnementer på måltidskasser (som jeg virkelig elsker i en travl hverdag). Et godt abonnement er med til at give os et sjovere og lettere liv, og derfor, håber vi her på redaktionen, at kunne være med til at sprede interessen og glæden ved netop dette. Vi skrives ved :) Er du med på et samarbejde så tøv forresten ikke med at skrive til: info@surprisebox.dk.

EFTERLAD EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here