Er du på udkig efter informationer om den populære Goodiebox Julekalender og Goodiebox adventskalender? Så læs med her.👇🏻 Se også den store guide om Goodiebox her.

Goodiebox julekalender 2020 ❄️

Goodiebox lancerede sidste år deres første eksklusive Goodiebox Julekalender, som en del af deres Limited Editions. Den blev udsolgt inden for kort tid og med god grund: Goodiebox Julekalender havde rigtig meget værdi for pengene og er den perfekte gave til dig – fra dig! Men hvis du skal have fingrene i ”Christmas by Goodiebox” kalenderen i år, skal du være hurtig på tasterne. Goodiebox har lanceret deres Goodiebox julekalender 2020, og den er meldt udsolgt. MEN mon ikke Goodiebox lancere flere, nu da den røg så hurtigt? Vi må håbe. Hold øje med deres hjemmeside og sociale medier for flere updates!

Det får du i Goodiebox Julekalender

Goodiebox kæler virkelig for detaljerne på deres svar på en beauty kalender, som virkelig er blevet populære de sidste par år. Sidste år var kalenderen babyblå med hvid skrift, hvilket virkeligt var lækkert at kigge på (se billede ovenover). Er du også mega spændt på designet i år? Goodiebox Julekalender var sidste år en de største julekalendere, der var på markedet (den var KÆMPE). Det var den selvfølgelig fordi, at den indeholdte 24 luksuriøse produkter inden for makeup, hudpleje, hårpleje og negle produkter. Sidste år indeholdte julekalenderen lækkerier fra blandt andet: Sui Ava, The Body Shop, Urtekram, Vichy, Dr. Botanicals, Æther og mange flere. Det bliver spændende at finde ud af, hvilke brands vi finder i Goodiebox Julekalender 2020!

Goodiebox julekalender pris

Sidder du ned? For ellers skulle du nok lige tage og sætte dig. Sidste år (2019) havde julekalenderen produkter for hele 2.445 kr. (!) og kostede kun 699 kr.! Du fik altså 3 gange så meget værdi, som du betalte for. Det er jo vanvittigt! Hvis du i forvejen har nogle goodiepoints liggende, har du endda mulighed for at få god rabat på kalenderen. Men hvis du ikke har, retfærdiggør værdien altså stadigvæk prisen. Alle beauty-lovers fortjener en Goodiebox Julekalender.😍

goodiebox adventskalender

Goodiebox adventskalender ❄️

Hvis du lige synes, at det er meget nok med en kalender med hele 24 nye produkter, kan du i stedet kaste et blik på Goodiebox adventskalender, som har tradition for at udkomme hvert år. Ligesom med Goodiebox julekalender, ryger adventskalenderen som varm brød – og igen af god grund: Adventskalenderen er naturligvis også af superhøj kvalitet – både designmæssigt og indholdsmæssigt. Med kalenderen får du 4 fantastiske fullsize produkter, som du kan hygge dig med hver søndag i advent.

Goodiebox adventskalender pris

Sidste år kom adventskalenderen i hele to forskellige versioner. Den ene var en Gold Edition med produkter fra Beauté Pacifique, Elizabeth Arden, Rituals og Sebastian Professional. Den anden var en Silver Edition med produkter fra Niré, Gosh, Xellence og Revlon – som kostede 229 kr. og havde værdi for 493 kr. (vi kan ikke finde informationer om, hvad Gold Edition kostede, men den var i hvert fald dyrere og havde højere værdi). De var begge lige så smukke at kigge på, som Goodiebox julekalenderen var! Silver Edition var baby lyseblå og hvid ligesom kalenderen. Hvorimod Gold Edition var holdt i en dyb rød med guld skrift (se billede ovenover).😍

Sådan får du fingrene i Goodiebox julekalender og adventskalender

Er du også spændt på, hvad Goodiebox finder på til julen 2020? Så hold øje med Goodiebox’s hjemmeside, Facebook, Instagram og din indbakke, hvis du i forvejen er medlem af deres skønne beauty-univers.

Forrige indlægGoodiebox: Selvforkælelse på abonnement
Næste indlægBullerBox: Boks med GUF til din hund🐶
Mit navn er Maria, og jeg er en 26-årige content-nørd, der har en passion for makeup, hudpleje, sundhed, musik, natur, styrketræning, yoga og psykologi - emner du normalt ikke forbinder med hinanden, men som går under min selfmade kategori "the good life of Maria." Jeg har en profil inden for E-handel og marketing og skriver anmeldelser og guides ud fra min egen personlige holdninger, fordi jeg brænder for at hjælpe og inspirere andre mennesker med mine skriblerier. Når jeg udvælger de produkter, der får en plads i mit liv, gør jeg det ud fra 3 forskellige krav: 1. De skal virke. 2. De skal ikke indeholde en masse crap. 3. De skal være til at betale - hey man er vel Nordjyde. Når du læser med hos mig, får du letspiselige indlæg skrevet af en kvinde med begge ben plantet solidt på jorden.

EFTERLAD EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here